Ontmoet onze nieuwe stagiaire: Ysabella

Mijn naam is Ysabella, 22 jaar. Ik studeer op dit moment communication & multimediadesign aan de Hogeschool van Amsterdam. Met al een afgeronde MBO-opleiding als Mediavormgever aan het Mediacollege in Amsterdam weet ik zeker dat dit een werkveld is waarin ik nog meer wil leren.

Ik heb tijdens het MBO twee stages gelopen van elk een halfjaar. Bij de eerste stage heb ik o.a. de volledige huisstijl tot stand gebracht. Dit was van een logo ontwerp, tot een website, flyer en visitekaartje. Van origine was het geen designbureau maar een filmbedrijf. Hierdoor kreeg ik veel verantwoordelijkheid met deze opdracht. Het was aan mij de taak de gegeven informatie te verwerken in de verschillende ontwerpen die ik zou maken.

Bij de tweede stage lag de focus op het maken van grafische media-uitingen. Dit was voornamelijk op het gebied van mode. Ik kreeg als eerst een korte briefing waarna het vervolgens aan mij was een goed ontwerp te maken. Ik heb kennis gemaakt met het maken van e-mail nieuwsbrieven, magazines en website reclames. Tijdens de stage heb ik gewerkt aan ontwerpen voor merken zoals Gerry Weber en Gemeente Amsterdam.

Waarom wil je graag stage lopen bij studio lucy & claire?

Uitdaging en creativiteit zijn twee woorden die echt bij mij passen. Zelf ben ik graag bezig met visualisaties maken, ik wil complexe dingen ontrafelen en dingen begrijpen. Studio lucy & claire viel mij daarom ook meteen op. Het gevoel dat er ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen is iets wat zij overbrengen en mij aanspreekt. 

Dat studio lucy & claire zich focust op informatie toegankelijk maken, vind ik erg interessant. Ik hoop te leren hoe je een boodschap goed overbrengt naar de doelgroep en dit door middel van design begrijpelijk maakt.

Last but not least is dat ik vooral heel erg uitkijk naar mijn stage. Ondanks de periode waar we nu in zitten, ben ik er zeker van dat de ervaring er niet minder op wordt. Ik voelde mij al vanaf het moment dat ik de kans kreeg stage te lopen bij studio lucy & claire erg welkom en deel van het team.

Deel:

samen aan het werk

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om dit te bespreken.