Visualisaties vergroten je kans bij een openbare aanbesteding

Aanbestedingen zijn voor velen een noodzakelijk kwaad. Met aanbestedingen zorgen overheden voor eerlijke en transparante opdrachtverlening onder leveranciers. Prettig voor iedere organisatie die voor de overheid wil werken, maar tijdrovend en dus kostbaar.

Voor de inschrijvende partij is belangrijk helder te krijgen waar de aanbesteder naar op zoek is en hoe zij hun organisatie daarbij als de beste fit presenteert. 

Helderheid voor aanbesteder én inschrijver

studio lucy & claire helpt aanbestedende organisaties de selectieleidraad, gunningsleidraad, programma van eisen of contract vorm te geven en belangrijke informatie te visualiseren. Hiermee is het voor inschrijvende partijen duidelijk wat de opdracht inhoudt.

Ook inschrijvende partijen helpen wij zich zo optimaal mogelijk te presenteren: met welk specialisme zijn zij de beste partij voor deze opdracht? Wat willen zij benadrukken?

Door de belangrijkste informatie visueel naar voren te brengen geven wij hier extra aandacht aan en leggen de focus erop.

Visualisaties vallen op en helpen bij begrip

Een heldere visuele weergave van de opdracht nodigt uit om te lezen, helpt bij begrip en onderscheid hoofd- van bijzaken. Visueel communiceren maakt informatie toegankelijk zeker als het complexe materie betreft. 

Door de inhoud met design te combineren zorgen we voor een professionele uitstraling. En dat is belangrijk als je maar één keer de kans krijgt je organisatie te presenteren en een eerste indruk te maken.

in de spotlight bij een openbare aanbesteding

Voordelen voor aanbestedende partij

Visualisaties helpen bij:

  • helderheid van de context, de (bestuurlijke) omgeving en de opdracht daarbinnen;
  • minder vragen tijdens de nota van inlichtingen;
  • passende aanbiedingen van inschrijvende partijen.

Voordelen voor inschrijvende partij

Visualisaties helpen bij:

  • professionele presentatie van de organisatie;
  • aandacht vestigen op specialisme;
  • de aanbesteding te winnen.

Wil je jouw kansen bij een komende openbare aanbesteding vergroten? Neem contact om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Deel:

samen aan het werk

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om dit te bespreken.