Visualisaties

The Humblebrag: een uitleganimatie over de huisvesting

The Humblebrag is een impact consultancy en training academy met sterke focus op duurzaamheid en social impact.

Achtergrond

The Humblebrag (THB) heeft een nieuw online programma ontwikkeld en gelanceerd. Een programma voor creatievelingen, buitenbeentjes, change-makers, managers; mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, zinvolle(re) carrière en sociale impact willen maken. 

Het programma helpt bestaande en toekomstige leiders gericht en vol moed veranderingen te leiden en hun zichtbaarheid te vergroten.

Opdracht

THB wil de cursusonderdelen op een coole manier presenteren als één leertraject, waarbij de belangrijkste punten van elke afzonderlijke cursus worden benadrukt.

Oplossing

studio lucy en claire ontwikkelde een stoere,  speelse en onderscheidende visual (in lijn met de branding van The Humblebrag) die kernachtig laat zien hoe het cursusaanbod een geheel vormt. De drie visuals kunnen ook separaat ingezet worden. Ook de ontwikkelde iconen kunnen los worden gebruikt.

De meerwaarde

Door de inhoud van de cursussen in relatie tot elkaar te visualiseren wordt het aanbod kernachti­ger en aantrekkelijker gepresenteerd. The Humblebrag kan zich met de ‘playful’ visualisaties onderscheiden van het grote aanbod aan (zakelijke) cursussen.

"Studio lucy & claire really took the time dissecting our communications challenge and working to understand our needs, ambition and also visual style. They created a stunning infographic to illustrate our offering. We are delighted with the result!"

studio lucy & claire is verantwoordelijk voor:

  • informatieregie
  • opbouw verhaallijn
  • vormgeving