Een duidelijke briefing voor een vliegende start

microfoon

Jouw informatie en kennis verdient het om verteld te worden. En juist daarom willen we zorgen dat jouw verhaal toegankelijk wordt en impact maakt. Je doelgroep kan immers niet handelen naar wat ze niet kent en niet begrijpt. 

We gaan graag samen met jou aan de slag en helpen je om jouw verhaal en info op een duidelijke en uitnodigende manier vorm te geven!

Nieuwsgierig

Schrik niet. We zijn nieuwsgierig en stellen veel vragen. Omdat we je graag beter leren kennen. En omdat jouw briefing de eerste en een belangrijke stap is in het proces als we samen aan de slag gaan. Hierin zit voor ons een heleboel informatie en inspiratie. Niet alleen voor onze offerte, maar ook voor onze brainstorm over de beste oplossingen, de concepten en het uiteindelijke design. 

Hoe maak je die duidelijke briefing?

Wil je je vast voorbereiden op een duidelijke briefing? We hebben een document samengesteld waarin de belangrijkste vragen staan. Het gaat niet om de perfecte antwoorden of mooie zinnen. Maar het helpt echt om hier even de tijd voor te nemen.

En kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, we bouwen samen voort op de elementen die jij weet en vullen waar nodig de open plekken in tijdens onze eerste meeting of gaan op zoek zoek naar meer info en kennis. 

We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

samen aan het werk

Interesse?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om dit te bespreken.